стартер Piaggio Hexagon 250cc
Категории

стартер Piaggio Hexagon 250cc

стартер Piaggio Hexagon 250cc
Производител: Vicma
Код на продукта: 15612
Наличност: В наличност
Цена: 100,00лв.
Кол-во:  

HONDA CN 250 Helix/Spazio (88/99) , PIAGGIO Hexagon 250 GT (98/99) (Motor Honda), Super Hexagon 250 GTX (00/02) (Motor Honda), CF Moto Scooters 250cc (Motor Honda)

Етикети: