Декларация за поверителност
Категории

Декларация за поверителност

Политика за защита на личните данни

Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на тази Интернет страница. Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте или станете потребител на нашия магазин, можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване.

Важно

Като използвате този сайт вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.

Нормативна основа

Нашия магазин стриктно спазва Закона за защита на личните данни от 2002 г.

Във връзка прилагането на Общия регламент за защита на данните (Регламент 2016/679), считано от 25 май 2018г. се налага извършването на промени в обработването на личните данни, събирани от администраторите на MOTOSHOP-BG.COM. Тези промени целят да оптимизират основно прозрачността, отчетността, интензитета на обработката и защита на обработваните данни срещу нерегламентиран достъп, ползване и унищожаване.

В изпълнение на посочения Регламент, който е част от правото на Европейския съюз и задължителен за изпълнение, Ви уведомяваме, че ние обработваме Вашите лични данни в изпълнение на законово задължение на администраторите. Това са лични данни от категориите: имена, телефонен номер и адрес;

Вашите лични данни

Сайтът ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на ваше евентуално запитване или да ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес.

Разкриване на вашите лични данни

Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от вас продукт или на законоупълномощените лица.

Достъп до вашите лични данни

При получаване на писмена молба от ваша страна, можем да ви разкрием вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни. Приложимо право Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Защитата на личните Ви данни ни е важна. Затова обработваме Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно GDPR, Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД) и Закона за електронната търговия (ЗЕТ).